2017
Wow vilket år! Vi lyttade till ett hus vi skulle hyra i några månader i väntan på att få flytta in i vårt nybyggda hus. Där bodde vi 3,5 månad och jag var gravid med bästa Svea under tiden och mådde pyton. Rickard fick sköta ALLT! Jag åkte in och ut från sjukhuset och jobbade inte skvatt. 24:e maj hade vi BF. 
11:e april flyttade vi in i vårt hus! Dagen efter åkte Rickard till Belgien och tävlade, han var borta en vecka och jag var orolig att bebis skulle komma tidigare. Det var kaos här med lådor och saker överallt. Jag vågade knappt göra något ifall det skulle sätta igång. Jag orkade i och för sig inte så mycket heller för den delen.
27:e april gick vattnet, fast det förstod vi inte då. 
30:e april föds Svea med kejsarsnitt! 
De första månaderna med vår lilla nya familjemedlem var kämpig. Hon tog inte bröstet, var trött och skulle bli matad med kopp varannan timme. Jag kämpade för att vi skulle kunna amma i nästan 4 månader, sedan fick jag ge upp innan jag själv skulle gå under. Svea hade kolik fram tills hon var ca 5,5 månad. När det släppte och blev bättre så blev hon en helt annan bebis! 
I juli månad åkte vi till Vetlanda för att se Rickard spela SM. Vi passade även på att åka och hälsa på vår vän Martina och hennes familj när vi var i närheten. I augusti åkte vi till Göteborg för det årliga besöket på kulturkalaset. Vi tog en lunch, denna gång provade vi en burgare gjord på kängurukött och krockodilkött. Ingen hit faktiskt! Som ni ser så har jag så mycket att berätta om månadsvis, men vi har haft fullt upp här hemma. Lära känna vår dotter och ta hand om utsidan av huset. Huset skulle ju målas också, jag tog hand om Svea medan Rickard varit på utsidan och grejat med altan och målat huset.  
Här är några bilder från året: