Besök från Växjö

Jag och Svea har besök av Martina och Charlie från Växjö. Martina och jag är barndomsvänner och tänk att vi blev föräldrar samma år. Det skulle varit 1 månad mellan barnen men eftersom Svea kom tidigt så det blev 2 månader mellan istället. 


Rickard är i Paris och spelar EM så vad passade inte bättre än att vi har barn och mammamys! De kom i onsdags eftermiddag. Igår var vi på Frölunda Torg och skulle besöka den nya newbiebutiken som hade invigning. De 100 första skulle få en goodiebag och vi planerade att vara där tidigt. Men med två små som bestämmer om allt så blev vi väldigt sena. Och när vi kom dit så ringlade sig kön genom hela torget, flera km lång. Och vi bestämde oss direkt för att inte ställa oss i kön med våra små. Jag tycker inte man gör det. Inte om man står så långt bak i kön så att man får stå där i timmar. Vi hörde många barn som var missnöjda. Och det gjorde lite ont i mitt hjärta. 

Vi shoppade i de andra butikerna istället och kappahl har ju newbie så vi shoppade där istället. Fanns inga nedsatta priser ändå. Sedan åt vi en lunch och begav oss hem. Hoppas på en lugnare kväll ikväll. Svea har varit väldigt missnöjd ett tag nu och det tär på en fruktansvärt mycket. Verkar vara magen som krånglar mycket igen. Och hon ska bara sova på mig annars är hon inte nöjd. 

Resten av veckan ska vi inte göra så mycket. Umgås och ta det lugnt. Eventuellt ska vi fotografera varandra med våra små. Vi båda fotograferar så det passar ju bra! 

Just nu sitter vi i bilen på väg till Ikea. Mattina kör och barnen sover. Jag passar på att skriva detta inlägg. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om och vill skriva om men jag hinner ju nästan aldrig! Det är ganska frustrerande. Och mina favoritbloggar hinner jag knappt läsa heller! Måste försöka komma på ett system för det! :) 

Trevlig helg!